Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý - popis produktu

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý Dívčí zimní kabát Kilpi DAMIA-JG během chladných měsíců zahřeje a udrží dítě v suchu. Vnější materiál s dekorativním prošíváním jsme vybavili voděodpudivou úpravou. Uvnitř kabátu se skrývá syntetická výplň, která chrání proti chladu. Kabátek má promyšlený střih, elastické vsadky v oblasti pasu podporují tepelný komfort a kapuce je prostorná, s pružným lemem. Dívky využijí zipové kapsy a rodiče ocení praktickou jmenovku a dobře viditelné reflexní prvky.Vlastnosti produktu Barva: Tmavě modrá Výplň: Syntetická Pohlaví: Junioři dívky Sport: KILPI DO MĚSTA Specifikace: SIBERIUM DWR WB Povrch tkaniny: Vodoodpudivé Střih: Regular Kapuce: Pevná Kapsy: 2 hlavní kapsy Zipy: Nylonové Límec: Vysoký límec Manžety: Elastické Pás: Guma Ostatní: Jmenovka Reflexní prvky Ventilační zipy: Ne Složky materiálu: 100% NYLON, 100% POLYESTER Bundy » Kabáty » Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý

Produkt Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní kabáty, patří značce Kilpi, velikost je 98.

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý - parametry produktu

Velikost110
Velikost122
Velikost134
Velikost146
Velikost152
Velikost158
Velikost86
Velikost98
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieKabáty, Zimní kabáty
ZnačkaKilpi
Velikost98

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý - historie ceny a dostupnosti

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý - další zajímavé produkty

Dívčí zimní prošívaný kabát Kilpi DAMIA-JG tmavě modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?