Diskokoule s LED osvětlením

Diskokoule s LED osvětlením

Diskokoule s LED osvětlením

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 114 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Diskokoule s LED osvětlením - popis produktu

RC model Diskokoule s LED osvětlením: Model vrtulníkové koule je skvělou alternativou pro větší létající stroje. Její velkou výhodou je, že je vhodná pro domácí použití. V kouli je zabudované čidlo, prostřednictvím kterého lze ovládat její let pomocí pohybu ruky. Snadno tak můžete určovat výšku letu. Díky zabudovaným barevným LED je pohyb létající koule velice efektní. Funguje na jednu 3,7V baterii, kterou lze dobíjet pomocí USB kabelu. Klíčové vlastnosti modelu vrtulníkové koule s LED osvětlením létající krystalSkvělá alternativa k větším létajícím strojůmModel vrtulníkové koule s LED osvětlením létajícího krystaluS čidlem pro ovládání výšky letu pomocí pohybu rukyFunguje na jednu 3,7V baterii (součástí balení)

Produkt Diskokoule s LED osvětlením lze nalézt mezi produkty ve skupině RC Modely, patří značce S-Idee, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Diskokoule s LED osvětlením popisuje EAN kód 7468602823602.

Diskokoule s LED osvětlením - parametry produktu

Diskokoule s LED osvětlením - historie ceny a dostupnosti

Diskokoule s LED osvětlením - další zajímavé produkty

Diskokoule s LED osvětlením - jak nakoupit nejvýhodnější?