Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová

Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová

Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 911 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová - popis produktu

Tato středová pohovka kombinuje styl a funkčnost a je designovaná pro celoroční venkovní použití. Zahradní pohovka je vyrobená z masivní akácie, tvrdého dřeva s hustou kresbou. Krásně navržená pohovka je stabilní, má dlouhou životnost a atraktivní vzhled. Vynikající řemeslné zpracování a krásná kresba dřeva dávají každému kusu unikátní charakter. Při relaxování můžete použít opěrku na ruku. Hustě polstrované podušky nabízejí optimální pohodlí. Dřevěné pohovky můžete zkombinovat s dalšími kusy nábytku, a vytvořit si tak své vlastní zahradní posezení. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: hnědá / krémováhnědá / šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní akáciové dřevo s olejovou povrchovou úpravou / látka (100% polyester)Rozměry: šířka: 70 cmhloubka: 65 cmvýška: 60 cmtloušťka podušek: 10 cmHmotnost: 13 kgDodáváno v demontu.  Balení obsahuje: 1 x pohovka, 1 x poduška na sedák 1 x poduška na opěradlo

Produkt Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je krémová, materiál je polyester v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAKrémová
STYLModerní
HMOTNOST13 kg
TVARObdélníkový
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLPolyester
DEKORAkácie
ŠÍŘKA70 cm
VÝŠKA60 cm
HLOUBKA65 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
BAREVNÁ VARIANTAKrémová
Hmotnost13200.000g
KategorieKrémy, Sedací soupravy
ZnačkaVida
Barvakrémová
Materiálpolyester
E-shopInpostele.cz

Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová - historie ceny a dostupnosti

Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová - další zajímavé produkty

Dílčí středová pohovka TEREZA Dekorhome Krémová - jak nakoupit nejvýhodnější?