Dětský senzorický koberec s motivem města #5071076

Dětský senzorický koberec s motivem města #5071076

Dětský senzorický koberec s motivem města #5071076

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 059 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský senzorický koberec s motivem města - popis produktu

Vhodný výběr koberce zaručí vytvoření příjemné a útulné atmosféry v každém dětském pokoji a dodá mu zcela jiný a originální vzhled. Vysoce kvalitní dětské koberce jsou dokonalým dotvořením každého dětského pokoje. Chrání děti před pádem nebo prochladnutím. Senzorický koberec byl vyroben tak, aby stimuloval hmatové a smyslové vjemy malého dítěte. Tento pestrobarevný dvouvrstvý koberec s motivem ulice navíc podněcuje představivost, díky čemuž si na něm dítě hraje dlouho. Může mít také vzdělávací funkci a učení hrou je pro dítě nejpříjemnějším a nejsnazším způsobem, jak poznávat svět kolem nás. Koberec je vyroben z odolného polypropylenu, který je hustý a příjemný na dotek. Díky různým rozměrům koberec snadno umístíte do každého dětského pokoje. Specifikace: Barva: vícebarevná Výška vlákna: +/- 8 Material: 100%polypropylen Hmotnost/m2: 2000 g Složení: 100%polypropylen Podložka odolná proti uklouznutí: ne Možnost prát v pračce na 30°: ne Typ koberce: vnitřní

Produkt Dětský senzorický koberec s motivem města #5071076 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské koberce, barevné provedení je zelená v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Dětský senzorický koberec s motivem města - parametry produktu

BarvaZelená
MotivDětský
Rozměr kobercůŠířka: 150 cm | Délka: 200 cm
Dětský motivAuta
KategorieZelenina, Koberce, Dětské koberce
Barvazelená
E-shopDumdekorace.cz

Dětský senzorický koberec s motivem města - historie ceny a dostupnosti

Dětský senzorický koberec s motivem města - další zajímavé produkty

Dětský senzorický koberec s motivem města - jak nakoupit nejvýhodnější?