Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 135 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek - popis produktu

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek Olej po opalování Baby & Family je určen zejména dětem. Je ale vhodný také pro dospělé s velmi citlivou pokožkou. Díky obsahu kokosového, mandlového, makadamového a jojobového oleje poskytuje pokožce jemnou péči po pobytu na slunci. Dopřejte jej svému děťátku, je dostupný v 10ml vzorku na vyzkoušení před koupí plného produktu. Benefity organického oleje po opalování: změkčuje pokožku, hloubkově hydratuje, regeneruje pokožku, vyživuje, uklidňuje. Tento produkt nemá UV ochranu. Když se vystavujete slunci, používejte vhodnou ochranu před sluncem s vhodným SPF faktorem. Produkt představuje vzorek oleje, který naleznete na tomto odkazu Dětský organický olej po opalování Baby & Family WoodenSpoon 100ml. Použití: Po pobytu na slunci pokožku nejprve osprchujte. Poté naneste jemnými masážními pohyby olej na místa, která byla vystavena slunečnímu záření. Masírujte, dokud jej pokožka zcela neabsorbuje. V případě, že pokožka je velmi zarudlá, naneste oleje větší množství. Výrobek nemá ochranu před UV zářením. Proto se nevystavujte pobytu na slunci bez výrobků s ochranným faktorem proti UVA a UVB záření. 100% přírodní původ celku.100% všech ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. COSMOS ORGANIC certifikovaný společností Ecocert Greenlife dle normy COSMOS.

Produkt Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek patří do skupiny produktů Pleťové oleje od značky WoodenSpoon, naleznete ho u prodejce Bioruze.cz.

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek - parametry produktu

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek - historie ceny a dostupnosti

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek - další zajímavé produkty

Dětský organický olej po opalování pro citlivou pleť Baby & Family Wooden Spoon 10ml vzorek - jak nakoupit nejvýhodnější?