Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l

Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l

Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l - popis produktu

Dětský kufr pro nejmenší zákazníky je moderní a lehký, vyrobený z vysoce odolného ABS plastu a polykarbonátu odolného proti poškrábání. Kufr má také ochrannou fólii, která jej chrání před poškozením. Ideální na všechny typy výletů, prázdninové výlety, školní výlety či školky, ale i jako příruční zavazadlo, splňuje požadavky na příruční zavazadlo. Interiér je celopodšitý. Kufr je zabezpečen kombinačním zámkem, který zabraňuje vniknutí nepovolaných osob dovnitř. Je vybavena teleskopickou rukojetí a čtyřmi 360stupňovými kolečky odolnými proti zatížení. Specifikace: Celková výška včetně rukojeti: 77 cm Výška: 45 cm Šířka: 30 cm Hloubka: 21 cm Kapacita: 29 l Hmotnost: cca. 1,6 kg

Produkt Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l patří do skupiny produktů Cestovní zavazadla, v barevné verzi zelená, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské kufry, barevná verze je zelená, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Produkt Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l patří do skupiny produktů Dětská zavazadla, v barevné verzi zelená, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l - parametry produktu

Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l - historie ceny a dostupnosti

Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l - další zajímavé produkty

Dětský cestovní kufr 3D se zeleným s dinosaurem 29l - jak nakoupit nejvýhodnější?