Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l

Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l

Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 775 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l - popis produktu

Dětský batůžek Schmusebär od německé značky Deuter, který svým originálním designem oslní všechny děti, které už se chtějí cítit jako dospěláci. Batoh má pevné víko, boční kapsy, do kterých se vejde láhev s pitím a nechybí ani reflexní potisk pro vyšší bezpečnost. Schmusebär bude skvělým společníkem na výlety pro vaše děti.Technická data:- polstrovaná záda- polstrované ramenní popruhy- 2 boční kapsy- víko s přezkou- hrudní pás- menší přezky pro dětskou ruku- stahování komory na šňůru- jmenovka pod víkem- reflexní potisk- materiál: 600D Polyester- zádový systém typ: CONTACT™- H2O systém: nekompatibilní- pláštěnka: bez pláštěnky- víko batohu: pevné- bederní pás: bez- držák na helmu: ne- rozměry (cm): 33x21x15- hmotnost: 290 g- objem: 8l- barva: dle nabídky

Produkt Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l patří do skupiny produktů Dětské batohy od značky Deuter, naleznete ho u prodejce Mastersport.cz.

Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l - parametry produktu

Použití batohuBatohy
UrčeníPro děti
Objemméně než 21 l
DruhTuristika
Reflexní prvky1
Hmotnost0.49 kg
KategorieBatohy, Dětské batohy
ZnačkaDeuter
E-shopMastersport.cz

Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l - historie ceny a dostupnosti

Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l - další zajímavé produkty

Dětský batoh DEUTER Schmusebär 8 l - jak nakoupit nejvýhodnější?