Dětské závěsné křeslo KYLE

Dětské závěsné křeslo KYLE

Dětské závěsné křeslo KYLE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 067 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětské závěsné křeslo KYLE - popis produktu

Dětské závěsné křeslo KYLE splňuje všechny funkce závěsného křesla s možností houpání. Udrží vás ve vysoce kvalitní 100% bavlně, která se jen tak lehce neroztrhne. Závěsné křeslo obsahuje také balení s nafukovacím polštářem z moderního a hlavně kvalitního PVC. V barevném provedení žlutá, která je zkombinována s oranžovou, doslova vyrazí dech, a to už je co říct. Jeho nosnost dosahuje až 80 kg. Ideální i do dětských pokojů. Barva: žlutá / oranžováMateriál: látka / PVCRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 70 cmvýška: 150 cmNosnost: 80 kgHmotnost: 2 kg

Produkt Dětské závěsné křeslo KYLE patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je oranžová, materiálové složení PVC, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevné provedení je oranžová, materiálové provedení je PVC, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Dětské závěsné křeslo KYLE lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevná verze je oranžová, je vyroben z materiálu PVC v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Dětské závěsné křeslo KYLE - parametry produktu

BARVAŽlutá
BARVAOranžová
NOSNOST80 kg
ŠÍŘKA70 cm
MATERIÁLLátka
MATERIÁLPVC
HMOTNOST2 kg
VÝŠKA150 cm
STYLDětský
HLOUBKA70 cm
Hmotnost2000.000g
KategorieKřesla, Zahradní křesla, Závěsná křesla, Zahradní závěsná křesla
ZnačkaVIPKON
Barvaoranžová
MateriálPVC
E-shopInpostele.cz

Dětské závěsné křeslo KYLE - historie ceny a dostupnosti

Dětské závěsné křeslo KYLE - další zajímavé produkty

Dětské závěsné křeslo KYLE - jak nakoupit nejvýhodnější?