Dětské pískoviště se zelenou stříškou

Dětské pískoviště se zelenou stříškou

Dětské pískoviště se zelenou stříškou

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 839 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětské pískoviště se zelenou stříškou - popis produktu

Pískoviště je vyrobeno z vysoce kvalitního suchého borového dřeva. Jeho kvalitní zpracování s důrazem na bezpečnost dětí si můžete všimnout při pečlivě zabroušených hranách. Pro vyšší odolnost vůči povětrnostním podmínkám doporučujeme impregnaci dřeva. Pískoviště je dodáno se stříškou, která děti ochrání před přímým slunečním zářením. Stříšku si můžete nastavit do výšky podle potřeby, také její sklon. Po skončení hry vám stříška poslouží k zakrytí pískoviště. Součástí balení je také netkaná textilie, která slouží jako podklad pod pískoviště a zabraňuje přerůstání trávy. Specifikace: Rozměry: 20 cm x 120 cm x 120 cm (V׊×H) Materiál: dřevo, textilie Materiál: borové dřevo, vysušené a ošetřené Obsah balení: desky, šrouby a panty, textilie, návod k montáži, stříška Produkt je třeba složit

Produkt Dětské pískoviště se zelenou stříškou patří do skupiny produktů Dětská pískoviště, barevná varianta je zelená, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Dětské pískoviště se zelenou stříškou - parametry produktu

Dětské pískoviště se zelenou stříškou - historie ceny a dostupnosti

Dětské pískoviště se zelenou stříškou - další zajímavé produkty

Dětské pískoviště se zelenou stříškou - jak nakoupit nejvýhodnější?