Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá

Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá

Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá - popis produktu

Dětské elektrické auto Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá:Poohlížíte se po skutečně zajímavé hračce, kterou si dítě zamiluje? Pak je tady pro vás dětské elektrické auto Eljet. Autíčko může uhánět maximálně 7 km/h, takže slibuje zábavnou a bezpečnou jízdu. Vše má na starost elektromotor o výkonu 70 W. Vozítko dokáže na jedno nabití jezdit 120 min. Při návrhu vozítka byly brány ohledy na to, aby ovládání zvládli i ti nejmenší řidiči a také jízda byla co nejvíce bezpečná. Pokud si však děti na řízení zatím samy netroufnou, vůbec to nevadí, řešením je dálkové ovládání. Dětské elektrické auto Eljet disponuje dálkovým ovládáním pracujícím na frekvenci 2,4 Ghz, za pomoci kterého ovládáte autíčko za ně. Nosnost nabízeného modelu činí 30 kg. Balení kromě autíčka obsahuje také dálkový ovladač. Dětské elektrické auto Eljet je vhodné pro děti od 3 let. Konstrukce vozítka dosahuje hmotnosti 14,5 kg. Klíčové vlastnosti dětského elektrického auta Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá Autíčko přinese zábavu na celý den Vhodné pro děti vě věku od 3 let Dětské elektrické auto Eljet dosahuje rychlosti až 7 km/h Na jedno nabití dokáže jezdit 120 min Celkový výkon motoru 70 W Rozměry modelu činí 43 × 108 × 60 cm (d/h × š × v) Vozítko má maximální nosnost 30 kg Hmotnost elektrického autíčka Eljet je 14,5 kg Barva: bílá V balení se kromě auta nachází také dálkový ovladač

Produkt Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá patří do skupiny produktů Elektrická auta, je v nabídce značky Eljet.

Produkt Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá je označen EAN kódem 8594176635071.

Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá - parametry produktu

Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá - historie ceny a dostupnosti

Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá - další zajímavé produkty

Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?