Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela

Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela

Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 689 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela - popis produktu

Dětská skříň ATREY je jedinečná v tom, že je modulární a můžete ji smontovat podle potřeby. Dokonce i její police si můžete navrhnout a poskládat podle toho, jak právě potřebujete. Modulární skříň tvoří kovová konstrukce s plastovými úložnými boxy a boxy se závěsným systémem. Nosnost každého boxu představuje 5 kg, avšak boxy třeba rovnoměrně zatěžovat, aby nedocházelo k jejich znehodnocení. Skříň má šedou barvu a dvířka boxů jsou doplněny milým pohádkovýmpotiskem. Barva:šedá / dětský vzorMateriál:konstrukce: kovbox: plastspojovací prvky: ABS plast Rozměry:šířka: 75 cmhloubka: 37 cmvýška: 11 cmNosnost boxu:5 kgHmotnost:6,7 kgDodáváno v demontu. Rychlá montáž, snadná údržba:- Montáž trvá pouze několik minut. Stejně rychle skříň demontujete.- Modulární skříň je ideální i během výletů či při častém stěhování.- Nejprve smontujte spodní část skříně.- Potom přidejte boční panely, nakonec vrchní část prvního patra.- Postupujte stejně, dokud nesložíte celou skříň.- Kovový rám se spojuje pomocí spojovacích plastových částí.- V konstrukci je zabudovaný magnet, který zajišťuje, že se dvířka polic samy neotevírají.- Police se snadno čistí.- Plast je velmi silný a odolný vůči mechanickému poškození.

Produkt Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské skříně, vyrábí jej značka Kondela, v barevné verzi vícebarevné, materiálové provedení je ABS, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAVícebarevné
STYLModerní
STYLDětský
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLABS
VÝŠKA111 cm
HMOTNOST6,7 kg
HLOUBKA37 cm
NOSNOST5 kg
TYP SKŘÍNĚŠatní
TYP SKŘÍNĚPolicová
TYP SKŘÍNĚZávěsná
ŠÍŘKA75 cm
OBSAH SETU1x šatní tyč
OBSAH SETU4x úložný box
Hmotnost6700.000g
KategorieSkříně, Dětské skříně
ZnačkaKondela
Barvavícebarevné
MateriálABS
E-shopInpostele.cz

Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela - historie ceny a dostupnosti

Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela - další zajímavé produkty

Dětská modulární skříň BIARO Tempo Kondela - jak nakoupit nejvýhodnější?