Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu

Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu

Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu - popis produktu

Díky širokému a vysokému opěradlu Vám křeslo poskytne nevídaný komfort. Páteř získá stabilní oporu po celé délce – od bederní části až po ramena a krk. Područky zase přinesou úlevu unaveným svalem rukou. Měkká látka tvořící čalounění vám navíc poskytne mimořádně příjemný zážitek. Potřebujete další argumenty, abyste investovali do tohoto kusu nábytku? Podívejte se na jeho design. Jemná pastelová barva připomíná romantické a sofistikované aranžmá přímo z těch nejlepších katalogů interiérového designu. Bude to láska k prvnímu sezení. Specifikace: Výška sedáku: 41 cm Délka sedáku: 61,5 cm Šířka sedáku: 52,7 cm Výška opěradla: 63 cm Délka loketní opěrky: 50 cm Materiál: hladká tkanina, dřevo, dřevotříska Výplň: pěna + vlnová pružina

Produkt Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu lze nalézt mezi produkty ve skupině Skandinávský styl, v barevné verzi růžová, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu - parametry produktu

BarvaRůžová
KategorieŽidle, Křesla, Skandinávský styl
Barvarůžová
E-shopDumdekorace.cz

Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu - historie ceny a dostupnosti

Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu - další zajímavé produkty

Designové křeslo růžové barvy ve skandinávském stylu - jak nakoupit nejvýhodnější?