DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 66 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g - popis produktu

Tužka na obočí DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g: Dermacol Soft Eyebrow Pencil je jemná tužka na obočí. Kouzelně dokreslí a zvýrazní linku obočí a současně je dobarví. Pomocí speciálně tvarovaného kartáčku obočí snadno upravíte do požadovaného tvaru. Dermacol Soft Eyebrow Pencil obsahuje vitamín E a je dermatologicky testována. Výsledkem po použití je upravené a pěstěné obočí.  Klíčové vlastnosti tužky na obočí Dermacol Soft Eyebrow Pencil 03Odstín 03 - černáSe speciálně tvarovaným kartáčkemDermacol Soft Eyebrow Pencil dokreslí a zvýrazní linku obočí a současně je dobarvíS vitamínem EVýsledkem je upravené a pěstěné obočí Dermatologicky testováno Použití:Nejprve obočí vykreslete do požadovaného tvaru a poté je upravte speciálně tvarovaným kartáčkem. Obočí můžete finálně zafixovat nanesením fixačního pudru. Složení:Hydrogenated Coco-Glycerides, Paraffinum Liquidum, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Palm Oil, Cera Microcrystallina, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Lecithin, Glyceryl Stearate, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid. May Contain: Cl77491, Cl77492, Cl77499, Mica, Cl77891, Cl75470.

Produkt DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g patří do skupiny produktů Tužky na obočí, patří pod značku DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g - parametry produktu

KategorieTužky na obočí
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g - další zajímavé produkty

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.03 1,6 g - jak nakoupit nejvýhodnější?