DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml

DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml

DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 143 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml - popis produktu

Lesk na rty DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml: Olej na rty DERMACOL Imperial Rose zajistí rtům intenzivní hydrataci, výživu a vysoký lesk. Rty rovněž chrání a barevně je tónuje. Vyhladí je a zanechá na nich hedvábnou texturu. Navíc je provoní úchvatnou vůní růží. Velmi snadno se nanáší pomocí aplikátoru, jeho olejová struktura hladce klouže po rtech. Olej DERMACOL Imperial Rose vaše rty rozzáří. Klíčové vlastnosti oleje na rty DERMACOL Imperial Rose č. 01 7,5 mlOlej určený na rtyZajistí intenzivní hydrataci, výživu a vysoký leskRty chrání a barevně je tónujeVyhladí je a zanechá na nich hedvábnou texturuOlej na rty DERMACOL Imperial Rose provoní rty vůní růžíVelmi snadno se nanáší pomocí aplikátoru

Produkt DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml patří do skupiny produktů Lesky na rty, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml - parametry produktu

KategorieOleje, Lesky na rty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml - další zajímavé produkty

DERMACOL Imperial Rose olej na rty č.01 7,5 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?