DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 135 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03 - popis produktu

Lesk na rty DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03: Lesk na rty DERMACOL propůjčí vašim rtům krásnou barvu, díky které budou vypadat opravdu svěže! Sametový třpyt v odrazech světel zajistí malé perleťově třpytivé částečky, které jsou obsažené v lesku. S těmito originálními odstíny budou vaše rty vypadat plnější než kdy dřív a lesk jim dodá podmanivý vzhled. Lesky jsou obohacené o glycerin, který hydratuje rty po celou dobu nošení lesku. Udělejte si radost s lesky na rty DERMACOL, nabízíme je v mnoha odstínech.  Klíčové vlastnosti lesku na rty DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03Opticky plnější rty s leskem na rty DERMACOLLesk na rty DERMACOL dodá rtům svěžestLesk hydratuje vysušené rtyTřpytivé částečky dodávají rtům třpytDodá vašim rtům optickou plnost a podmanivý vzhledPoužití:Lesk jednoduše naneste na střed rtů a jejich třením rozetřete.Složení:Aqua, Calcium Sodium Borosilicate, Glycerin, Propanediol, Polyurethane-35, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Parfum, Mica, Ethylhexylglycerin, Methylpropanediol, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Phenylpropanol, Phenoxyethanol, +/- CI 16035, CI 77491, CI 77499, CI 77891. 

Produkt DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03 patří do skupiny produktů Lesky na rty, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03 - parametry produktu

KategorieLesky na rty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03 - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03 - další zajímavé produkty

DERMACOL Crystal Crush Diamond Shine Lip Gloss No.03 - jak nakoupit nejvýhodnější?