Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty

Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty

Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty - popis produktu

Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty intenzivně omlazuje okolí očí a rtů. Intenzivně bojuje proti viditelným známkám stárnutí. Díky vysokému obsahu kolagenu a kyseliny hyaluronové pokožku vyhlazuje a omlazuje. Zmírňuje současně i oční otoky. Výsledky klinické studie prokázaly, že pokožka vypadá mladší, svěží a odpočinutější již po 14 dnech pravidelného používání. Krém je vhodný pro všechny typy pleti od 35 let. Objem: 15 ml. Vyrobila společnost Dermacol.Použití: Ráno a večer nanášejte krém v potřebném množství na okolí očí a rtů. Jemně vklepávejte do pokožky.Složení:Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Peg-20 Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Caprylic/capric Triglyceride, Fructose, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Argania Spinosa Kernel Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Sodium Hyaluronate, Spent Grain Wax, Alaria Esculenta Extract, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Disodium Edta, Citric Acid, Tricedeth-6, Hydrogenated Polydecene, Tropolone, Potassium Sorbate, Hydroxyacetophenone, 1,2-hexanediol, Ethylhexylglycerin. Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rtyIntenzivní omlazující péče očního okolí a okolí rtůVysoký obsah kolagenu a kyseliny hyaluronovéZmírňuje oční otokySvěží a mladistvější pokožka již po 14 dnech používáníPro všechny typy pleti od 35 letBez parfemaceDermatologicky testováno

Produkt Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty patří do skupiny produktů Pleťové krémy, je v nabídce značky DERMACOL.

Tento produkt se nachází v kategorii Péče o oči, vyrábí jej značka DERMACOL.

Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty - parametry produktu

Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty - historie ceny a dostupnosti

Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty - další zajímavé produkty

Dermacol Collagen plus Intenzivní omlazující krém na oči a rty - jak nakoupit nejvýhodnější?