DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm

DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm

DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm - popis produktu

Grilovací rošt DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm:Snažíte se udělat dojem na své hosty a připravit jim dokonalé jídlo? Grilovací rošt DEOS vám s tím pomůže. Snadno a pohodlně ugrilujete potraviny s perfektním propečením na povrchu a šťávou uvnitř. Je zhotoven k použití na gril. Jeho hranatý tvar vám přijde vhod na ryby, maso a klobásy. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, konkrétně nerez. Nerezový grilovací rošt vyniká kvalitním zpracováním a potěší dlouhou životností i bezproblémovou údržbou. Rozměry grilovacího roštu jsou 37 × 60 cm (š×d). Hlavní přednosti produktu DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm Grilovací rošt DEOS bude neodmyslitelnou součástí vašeho grilování Vaše oblíbené jídlo bude pěkně křupavě a šťavnaté Vhodný na gril Charakterizuje ho hranatý tvar Perfektně se hodí na ryby, maso a klobásy Výrobním materiálem je nerez Přidání roštu zvýší kapacitu Úprava proti korozi Jeho rozměry odpovídají 37 × 60 cm (š×d) Oceníte i další praktické vlastnosti grilovacího roštu DEOS Rošt na grilování DEOS je vybaven užitečnými funkcemi, které zajistí dokonalé grilované jídlo. Výrobek bude vypadat jako nový po mnoho let, jelikož je odolný proti korozi.

Produkt DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm patří do skupiny produktů Grilovací rošty, patří pod značku DEOS, v nabídce prodejce Alza.cz.

DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm - parametry produktu

KategorieRošty, Grilovací rošty
ZnačkaDEOS
E-shopAlza.cz

DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm - historie ceny a dostupnosti

DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm - další zajímavé produkty

DEOS Nerezový grilovací rošt 60×37cm - jak nakoupit nejvýhodnější?