DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit

DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit

DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 980 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit - popis produktu

Židle PRAGA jsou nové, moderní, elegantní, praktické a díky speciální povrchové úpravě lehce udržovatelné a odolné proti mechanickým poškozením, zároveň ale na dotek hladké a příjemné. Díky svému modernímu designu příjemně potěší i náročnější návštěvu a hodí se na každou zahradu nebo balkón, ke kulatému ale i hranatému stolu. Díky stohovatelnosti židlí je nábytek lehce skladný a díky odlehčené konstrukci i lehký na přenos. Dostupná v osmi barevných provedeních.   Komaxit je moderní technologie povrchové úpravy kovů práškovou barvou. Barva se nanáší na kovový povrch a následně dochází k jejímu vypalování při teplotě cca 160-200 °C. Výhody komaxitu: bezkonkurenční kvalita povrchové úpravy vysoká životnost zabraňuje korodování

Produkt DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky DEOKORK v nabídce e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku DEOKORK, v nabídce prodejce i-zahradninabytek.cz.

DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit - parametry produktu

DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit - historie ceny a dostupnosti

DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit - další zajímavé produkty

DEOKORK Kovové křeslo PRAGA (různé barvy) antracit - jak nakoupit nejvýhodnější?