Dell Precision 5820 Tower #5795376

Dell Precision 5820 Tower #5795376

Dell Precision 5820 Tower #5795376

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dell Precision 5820 Tower - popis produktu

Profesionální pracovní stanice DELL Precision řady 5000 je dobrým pomocníkem v každé firmě nebo kanceláři. Profesionální design v klasickém provedení Tower, vysoká kvalita provedení, pečlivě vybrané komponenty a v neposlední řadě podpora ze strany výrobce, jsou zárukou dobré investice d pracovní stanice DELL.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Xeon W2145 Skylake 3.70 GHz
Operační paměť 128 GB DDR4
Vnitřní úložiště 512 + 4000 + 4000 GB (SSD + HDD + HDD)
Grafická karta Nvidia Quadro P2000 5 GB
Optická mechanika DVD-RW
Síťové připojení LAN
Rozhraní 8x USB 3.x, 2x USB-C, 4x DisplayPort (možnost doplnit redukci na HDMI, viz Související produkty - Kabely výše), 1x COM
Operační systém Windows 10 Pro
Provedení TWR (Tower)
Barva černá
Hlavní přednosti
  • Výkonná pracovní stanice s certifikací ISV.
  • Nabízí snadné nastavení i správu a efektivitu při každodenní práci.
  • Kombinuje všestranný design s vynikající rozšiřitelností úložiště.

Certifikace ISV

Pracovní stanice DELL Precision 5820 Tower je kompatibilní s certifikovanými aplikacemi předních nezávislých výrobců softwaru (ISV) a zajišťuje maximální dobu funkčnosti systému a produktivitu (podpora např. AutoCAD, SolidWorks, Creo apod.). Platí pro 3D grafické akcelerátory NVIDIA Quadro a AMD FirePro. 2D akcelerátory NVIDIA Quadro NVS nejsou certifikovány.

Velmi výkonná pracovní stanice

Počítač DELL Precision 5820 Tower je osazen procesorem Intel Xeon W s technologiemi Intel Advanced Vector Extensions, Intel Trusted Execution Technology, Intel AES New instructions a optimalizovanou technologií Intel Turbo Boost. Vysoký procesorový výkon je doplněn rychlou operační pamětí DDR4. Grafický výkon může je zajištěn výkonným samostatným akcelerátorem profesionální úrovně NVIDIA T1000, který je vhodný i pro náročnější projekty.

Pokročilá technologie spolehlivosti operační paměti

Technologie Dell RMT (Reliable Memory Technology) Pro společně s technologií ECC (Error-Correcting Code) přispívají k zjišťování a opravě chyb paměti v reálném čase. RMT při zjištění chyby operační paměti skryje po restartu vadnou část modulu před operačním systémem a po restartu počítače je možné nadále tuto paměť používat.

Produktivita s nástrojem Dell Precision Optimizer

Bezplatný doplněk Dell Precision Optimizer pro pracovní stanice Precision s centralizovanou správou SCCM upravuje nastavení systému za vás a automaticky přizpůsobí pracovní stanici pro nejoblíbenější aplikace nezávislých dodavatelů softwaru (ISV). Každá aplikace vyžaduje trochu jiné nastavení systému a pracovní stanice Precision se dokáže přizpůsobit. Pracovníci oddělení IT mohou v reálném čase získat zprávy o výkonu procesoru, úložiště, paměti a grafického adaptéru.

Komplexní zabezpečení Dell Data Protection

Nejlepší řešení zabezpečení a šifrování ve své třídě udrží vaše data zabezpečená ve stolním počítači, na externím médiu i v cloudu. Spravujte zásady šifrování dat centrálně na různých zařízeních bez nutnosti vyrušovat koncové uživatele nebo přerušovat stávající procesy IT díky řešení Dell Data Protection. Můžete si vybrat vlastní úroveň zabezpečení s několika výhodnými možnostmi, včetně řešení DDP | Security Tools pro ověřování, řešení DDP | Protected Workspace proti malwaru, řešení DDP | Encryption pro ochranu dat.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Dell Precision 5820 Tower - parametry produktu

Dell Precision 5820 Tower - historie ceny a dostupnosti

Dell Precision 5820 Tower - další zajímavé produkty

Dell Precision 5820 Tower - jak nakoupit nejvýhodnější?