Dell Latitude 5310 #5652766

Dell Latitude 5310 #5652766

Dell Latitude 5310 #5652766

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dell Latitude 5310 - popis produktu

Dopřejte si kompaktní rozměr, který nabízí řada notebooků Dell Latitude. Zařízení přináší vysoký výkon v mimořádně kompaktním těle. Pokaždé budete mít dost prostoru na vše, do čeho se pustíte. Zařízení je určené pro firemní sféru, kde bude svědomitě plnit každý úkol, který před něj postavíte.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i5 10310U Comet Lake 1.70 GHz
Operační paměť 8 GB DDR4
Vnitřní úložiště 256 GB SSD
Grafická karta Intel UHD Graphics
Displej 13,3' LCD 1366 x 768 - Matný
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi, LAN, 4G(LTE) modem
Rozhraní 2x USB 3.x, 1x Thunderbolt, 1x HDMI
Výbava čtečka paměťových karet, podsvícená klávesnice, webkamera, bluetooth
Operační systém Windows 11 Pro (možnost instalace Windows 10*)
Barva stříbrná

* Na tento produkt Vám můžeme nainstalovat Windows 10 (viz Související produkty / Software – přidejte si do nákupního košíku) a Vy kdykoliv v budoucnu můžete přejít na Windows 11 ZDARMA a jednoduše, bez ztráty dat.

Lehce čitelný a detailní obraz

Notebook je osazen velkým 13,3' panelem s rozlišením 1366 x 768 (HD), který navíc disponuje antireflexní úpravou, abyste mohli v poklidu konzumovat obsah i za zvýšených světelných podmínek například v kanceláři.

Stvořen pro multitasking

Jedním z nejdůležitějších faktorů univerzálních notebooků je jejich multifunkční schopnost a s ní se vázající výbava, aby byl počítač schopný vyhovět široké škále požadavků uživatele. Proto je osazen procesory Intel Core které si s přehledem poradí se složitým multitaskingem a celkovou plynulostí systému.

Umělá inteligence vás vítá

Dell Optimizer: je první platforma s umělou inteligencí svého druhu, která se naučí váš způsob práce, průběžně se přizpůsobuje vašemu stylu a vytváří chytřejší, osobitější a produktivnější prostředí.

ExpressResponse: rychlejší spouštění nejčastěji používaných aplikací Používáme vestavěnou umělou inteligenci a technologii Intel® Adaptix™, s nimiž můžeme upravovat výkonové úrovně tam, kde je nejvíc potřebujete.

Maximální zabezpečení systému

Zapněte počítač otevřením víka a díky modernímu pohotovostnímu režimu zachovejte synchronizaci. Přihlaste se okamžitě pomocí snímače přiblížení Express Sign-in nebo volitelné čtečky otisků prstů ve vypínači.

Nová funkce pro všechny pracovní stanice Latitude – závěrka kamery, díky níž vás ostatní nevidí skrz objektiv. Nyní můžete ručně zavřít závěrku kvůli soukromí nebo ji otevřít, když chcete uskutečnit videokonferenci nebo fotografovat.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Dell Latitude 5310 - parametry produktu

KategorieNotebooky

Dell Latitude 5310 - historie ceny a dostupnosti

Dell Latitude 5310 - další zajímavé produkty

Dell Latitude 5310 - jak nakoupit nejvýhodnější?