Dead Rising 4 [Steam]

Dead Rising 4 [Steam]

Dead Rising 4 [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 779 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dead Rising 4 [Steam] - popis produktu

Ve Willamette, Colorado je dovolenková sezóna a mysteriózní záplava obsadila Williamette Memorial Megaplex Mall, a přilehlé město s nebezpečnými, smrtelnými predátory. Přidejte se k Frankovi Westovi při průzkumu obrovského otevřeného světa plného nebezpečných zombie a milionů cest jak je zabít, při tom jak se budete snažit odhalit pravdu za propuknutím zamoření, nebo zemřete při snaze o vaše cíle.   Hrdina se vrací Frank West se musí znovu vrátit v dalším dílu série boje se zombie.   Dvě zcela nové třídy zombie Prozkoumejte a vyměťte otevřený svět Willamaette, Colorado, zatímco budete čelit proti nově nakaženým zombie nepřátelům a agilním zombie, kteří mohou útočit shora.   Všechno se může stát zbraní Zcela nová sbírka zbraní a vozidel, která hráčům umožní vytvářet si vlastní nástroje pro ničení zombie.   EXO obleky Dostanete super silnou zbraň s úžasnou palebnou silou, díky které si to můžete rozdat se zombie hordou.   Multiplayer Spojte se s přáteli pro plnění misí v bezstarostné kooperaci pro 4 hráče, nebo využijte „quick match“ a přidejte se do hry v plném proudu s hráči z celého světa. Jedná se o digitální verzi hry Dead Rising 4, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.  

Tento produkt naleznete ve skupině GPS navigace, patří pod značku Capcom Entertainment v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Dead Rising 4 [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaCapcom Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

Dead Rising 4 [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Dead Rising 4 [Steam] - další zajímavé produkty

Dead Rising 4 [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?