De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá

De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá

De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá - popis produktu

Dámská noční košile, která je vyrobená z velmi kvalitní bavlny. Košile je ozdobená tmavě modrým potiskem. Rukávy, výstřih a spodní okraj modelu jsou obšité červenou lemovkou. Kulatý výstřih se zapíná patentkami. Model je ideální pro kojící ženy.Složení: 100 % bavlna....

Tento produkt se nachází v kategorii Spodní prádlo -, patří pod značku De Lafense, je vyroben ve velikosti S, barevné provedení je bílá, modrá, v nabídce prodejce Fashia.cz.

Produkt De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Spodní prádlo od značky De Lafense, je vyroben ve velikosti S, barevné provedení je bílá, modrá, naleznete ho u prodejce Fashia.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské prádlo, je v nabídce značky De Lafense, velikost odpovídá označení S, barevné provedení je bílá, modrá v nabídce e-shopu Fashia.cz.

De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá - parametry produktu

De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá - historie ceny a dostupnosti

De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá - další zajímavé produkty

De Lafense 413 Mama Noční košile, S, modrá-bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?