DAVIDOFF Cool Water

DAVIDOFF Cool Water

DAVIDOFF Cool Water

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 619 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DAVIDOFF Cool Water - popis produktu

Voda po holení DAVIDOFF Cool Water: Voda po holení pro muže Davidoff Cool Water Man skvěle uklidní vaši pokožku podrážděnou holením, zredukuje případné zarudnutí pokožky a navíc ji provoní svěží a chladivou vůní, která vaší pleti dodá sílu, energii a vitalitu. Základem této vůně je měňavá kompozice kontrastů - vůně, která se dostane člověku pod kůži. Evokuje senzualitu zklidňujících sil a záhadnost vody. Ve složení vonné kompozice se objevuje oblíbená levandule, opojný, vzácný jasmín, exotické santalové dřevo a smyslné pižmo s ambrou. Muž Cool Water je jedinec, který si věří, je si vědom své mužnosti a svého těla. Voda po holení se velmi dobře doplňuje s toaletní vodou ze stejné řady.   Klíčové vlastnosti vody po holení DAVIDOFF Cool Water pro mužeVoda po holení z kosmetické řady DAVIDOFF Cool Water ManVoda po holení pro zklidnění pokožky podrážděné holenímJemné, osvěžující složení pro výjimečnou péči o mužskou pokožkuVoda po holení Cool Water s oblíbenou, svěží a aromatickou mužnou vůníSvůdná vonná kombinace klasických pánských ingrediencí s květinovými tónySmyslný základ pánské vůně je ve znamení ambry a pižma Voda po holení skvěle doplňující toaletní vodu DAVIDOFF Cool Water ManIdeální kosmetický přípravek pro sebevědomé moderní muže  Složení parfému:Hlava (vysoké tóny) - levandule, rozmarýn, máta, koriandr, květy pomerančovníkuSrdce (střední tóny) - jasmín, pelargonie, santalové dřevo, mechZáklad (nízké tóny) - ambra, pižmo Způsob použití:Aplikujte na právě oholenou pokožku. Ideálně ošetřete pokožku vodou po holení po horké sprše nebo po koupeli. Díky horké vodě se otevřou póry pokožky, která pak lépe absorbuje kosmetický přípravek. Také jeho vůně pak vydrží déle a bude intenzívnější. Optimálně používejte společně s toaletní vodou Davidoff Cool Water Man. Ideální je vždy používat kosmetické přípravky ze stejné řady. Obsahují stejné nebo vzájemně se podporující účinné látky a pojí je i stejná vůně. 

Produkt DAVIDOFF Cool Water lze nalézt mezi produkty ve skupině Vody po holení od značky Davidoff, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

DAVIDOFF Cool Water - parametry produktu

KategorieVody po holení
ZnačkaDavidoff
E-shopAlza.cz

DAVIDOFF Cool Water - historie ceny a dostupnosti

DAVIDOFF Cool Water - další zajímavé produkty

DAVIDOFF Cool Water - jak nakoupit nejvýhodnější?