Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm

Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm

Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm - popis produktu

Darujte originální kuchyňské prkénko.Prkénko je vyrobené z bukového masivního dřeva o rozměrech 30 x 20 x 2 cm, což je ideální velikost na každodenní použití (krájení masa, zeleniny či jiných skvělých pochutin).  Motiv vám samozřejmě upravíme na zakázku a nezaplatíte ani korunu navíc. Jen nám napište vaše přání do poznámky a my se o postaráme. Jak to funguje?Odešlete objednávkou  + vaše přání na úpravu motivu v poznámceGrafik vytvoří návrh a pošle vám náhled do emailuPokud bude v pořádku, tak se pustíme ihned do výroby a maximálně do týdne máte výrobek doma

Produkt Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm patří do skupiny produktů Svatební dárky, je v nabídce značky HOORAY.cz v nabídce e-shopu Hooray.cz.

Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm - parametry produktu

Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm - historie ceny a dostupnosti

Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm - další zajímavé produkty

Dárkové masivní prkénko s gravírováním Svatební 4 Velikost dárkového prkénka: 30 cm x 20 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?