Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení

Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení

Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení - popis produktu

Dandy 2v1 krémové sérum je perfektní produkt k ošetření tváře po holení. Zabraňuje podráždění kůže, pokožku uklidňuje, zjemňuje a dodává jí mladší vzhled. Ochrana je zajištěna díky speciálnímu složení. Extrakt z organických lístků vlčího máku má výborné vyživující a zklidňující schopnosti. Kyselina hyaluronová díky své schopnosti zadržovat vlhkost bojuje proti stárnutí pleti a zároveň mu předchází. Navíc posiluje vrstvu pokožky, takže pleť je jemnější a zároveň zklidněná.   Použití:  Po holení naneste přiměřené množství na tvář a jemně vmasírujte. Neoplachujte.   DANDY Značka Dandy pochází z laboratoří Hair Niamh Concept, která spojuje tradiční péči o vousy a vlasy s originalitou moderního muže a s jeho osoním a kreativním stylem. Dandy je ucelená řada, která vyhovuje potřebám muže, který se nespokojí se stereotypem, chce vytvářet svůj osobitý styl. Chce vyjádřit jedinečnost také prostřednictvím péče o sebe. Dandy je perfektní řešení pro ty muže, kteří hledají stylové výrobky a chtějí vyniknout. Každý produkt Dandy byl vyvinut do nejmenšího detailu a byl obohacen o prvotřídní, rafinované, luxusní, aktivní složky, které činí tuto značku ideální pro muže, kteří trvají na stylu a moderních výrobcích, stejně jako požadují zdravou pleť, vousy a vlasy.

Produkt Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení patří do skupiny produktů Kosmetické pomůcky od značky Dandy v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Krémy na holení, patří pod značku Dandy, v nabídce prodejce Navlas.cz.

Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení - parametry produktu

Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení - historie ceny a dostupnosti

Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení - další zajímavé produkty

Dandy 2 in1 Age Defence After Shave Serum 100ml - Ošetřující sérum po holení - jak nakoupit nejvýhodnější?