Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler #4803126

Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler #4803126

Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler #4803126

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 509 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler - popis produktu

Do nepřízně počasí je přímo dělaný. Mechanický dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler díky pevné a kvalitní konstrukci obstojí i ve větru. Při převrácení větrem totiž nedojde k jeho poškození a deštník se snadno vrátí do původní polohy. Rukojeť je barevně sladěná s potahem, na kterém je vyobrazená Eiffelova věž a Vítězný oblouk. Deštník má širokou střechu a složený se vejde pohodlně do kabelky. Polyesterový potah je odolný změnám vlhkosti i teplot a nesráží se.Průměr rozevřeného deštníku: 97 cm. Rozměr složeného: 25 cm. Hmotnost: 250 g. Materiál: sklolaminát, ocel, hliník, polyester. Dámský skládací deštník Mini Fiber ParisFrancouzský motivSkládací – ideální do kabelkyMechanický systémPoslední dva díly sklolaminátové – obstojí i ve větruBarevně ladící rukojeť s polyesterovým potahemŠiroká střechaPotah odolný změnám vlhkosti a teplot (nesráží se) 

Tento produkt se nachází v kategorii Deštníky -, patří pod značku DOPPLER.

Produkt Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler #4803126 lze nalézt mezi produkty ve skupině Skládací deštníky, je v nabídce značky DOPPLER.

Tento produkt naleznete ve skupině Skládací deštníky -, vyrábí jej značka DOPPLER.

Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler - parametry produktu

Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler - historie ceny a dostupnosti

Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler - další zajímavé produkty

Dámský skládací deštník Mini Fiber Paris Doppler - jak nakoupit nejvýhodnější?