Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby #608548

Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby #608548

Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby #608548

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby - popis produktu

Do nepřízně počasí je přímo dělaný. Mechanický dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby má dokonalou komfortní střechu a celoocelovou konstrukci. Díky snadnému složení a velikosti je ideální do kabelky. Plastová rukojeť je opatřena logem Derby. Polyesterový potah je odolný změnám vlhkosti i teplot a nesráží se.Průměr rozevřeného deštníku: 96 cm. Rozměr složeného: 24 cm. Hmotnost: 275 g. Počet prutů: 53/8. Materiál: černá ocel, plast, polyester. Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon DerbyMotiv puntíkůMechanický systémIdeální do kabelkyCeloocelová konstrukceRukojeť s Logem DerbyŠiroká střechaPotah odolný změnám vlhkosti a teplot (nesráží se)

Produkt Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby #608548 lze nalézt mezi produkty ve skupině Deštníky -, patří pod značku Derby.

Tento produkt naleznete ve skupině Skládací deštníky, je v nabídce značky Derby.

Produkt Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby #608548 patří do skupiny produktů Skládací deštníky -, vyrábí jej značka Derby.

Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby - parametry produktu

Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby - historie ceny a dostupnosti

Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby - další zajímavé produkty

Dámský skládací deštník Hit Mini Baloon Derby - jak nakoupit nejvýhodnější?