Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 331 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black - popis produktu

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black Valfura je dámský cyklistický dres s dlouhými rukávy vyrobený z pružného, lehkého a velmi prodyšného materiálu Light MESH. Dres má úzký střih a zadní strana je výrazně prodloužená. V přední části je celopropínací YKK zip, na zadní části je klasická otevřená trojkapsa. Lemy dresu jsou bezešvé, lepené a zadní elastický lem má vnitřní protiskluzový silikonový potisk. Celý dres zdobí několik bezpečnostních reflexních prvků v barvě dresu. PARAMETRY prodyšnost slim fit lehkost pružnost MATERIÁL YKK® zipper Light MESH TECHNICKÝ POPIS reflexní prvky protiskluzový silikonový pásek 3 zadní kapsy Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black

Produkt Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Silvini, je vyroben ve velikosti XS.

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaSilvini
VelikostXS

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black - historie ceny a dostupnosti

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black - další zajímavé produkty

Dámský cyklodres SIlvini Valfura WD2204 black - jak nakoupit nejvýhodnější?