Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový - popis produktu

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W naplno využijete v horkém letním počasí. Je lehký, vzdušný a materiál OPTI-DRY rychle schne. Ať už vyrazíte na krátký silniční švih nebo na vyjížďku na horském kole, pokaždé oceníte, jak vám dres VAI-W padne a drží na svém místě. To díky své elasticitě a prodlouženému zadnímu lemu se silikonem. Své využití najdou tři praktické kapsy na zádech, kam se vejde od cenností po plnohodnotnou sváču. Benefity dámského cyklistického topu Kilpi VAI-W: rychleschnoucí materiál OPTI-DRY vysoká elasticita prodloužený zadní lem protiskluzový silikonový potisk na lemu tři praktické kapsy na zádech vykrojená záda a pohodlná široká ramínka Specifikace: OPTI-DRYPovrch tkaniny: RychleschnoucíTkanina: 4-směrná elasticitaStřih: SlimŠvy: Ploché švyKapsy: 3 zadní kapsyLímec: Kulatý výstřihSpodní lem: Elastický s protiskluzovou silikonovou úpravouOstatní: Reflexní prvkySložky materiálu: 100% POLYESTER Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské topy, vyrábí jej značka Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Produkt Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Kilpi, je vyroben ve velikosti 46.

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieDámské topy, Dresy, Cyklistické dresy
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový - historie ceny a dostupnosti

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový - další zajímavé produkty

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tyrkysový - jak nakoupit nejvýhodnější?