Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený - popis produktu

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W naplno využijete v horkém letním počasí. Je lehký, vzdušný a materiál OPTI-DRY rychle schne. Ať už vyrazíte na krátký silniční švih nebo na vyjížďku na horském kole, pokaždé oceníte, jak vám dres VAI-W padne a drží na svém místě. To díky své elasticitě a prodlouženému zadnímu lemu se silikonem. Své využití najdou tři praktické kapsy na zádech, kam se vejde od cenností po plnohodnotnou sváču. Benefity dámského cyklistického topu Kilpi VAI-W: rychleschnoucí materiál OPTI-DRY vysoká elasticita prodloužený zadní lem protiskluzový silikonový potisk na lemu tři praktické kapsy na zádech vykrojená záda a pohodlná široká ramínka Specifikace: OPTI-DRYPovrch tkaniny: RychleschnoucíTkanina: 4-směrná elasticitaStřih: SlimŠvy: Ploché švyKapsy: 3 zadní kapsyLímec: Kulatý výstřihSpodní lem: Elastický s protiskluzovou silikonovou úpravouOstatní: Reflexní prvkySložky materiálu: 100% POLYESTER Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený

Produkt Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské topy, vyrábí jej značka Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Kilpi, je vyroben ve velikosti 46.

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieDámské topy, Dresy, Cyklistické dresy
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený - historie ceny a dostupnosti

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený - další zajímavé produkty

Dámský cyklistický top Kilpi VAI-W tmavě červený - jak nakoupit nejvýhodnější?