Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý - popis produktu

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý V dámském cyklistickém dresu Kilpi MOATE-W si při jízdě budete připadat lehce, vzdušně a zcela přirozeně. To díky rychleschnoucímu materiálu OPTI-DRY se síťovanou vsadkou v podpaží. Ať už si užíváte asfaltu nebo lesních pěšin na horském kole, vždy vás dres MOATE-W potěší, jak dobře sedí na těle a kopíruje jeho křivky. Na zádech najdete dobře přístupnou dělenou kapsu a zipovou kapsičku na boku. Reflexní prvky jsou samozřejmostí. Tkanina: 4-směrná elasticita, Žerzej Střih: Regular Švy: Ploché švy Kapsy: 1 zadní kapsa na zip, 3 zadní kapsy Límec: Na zip Spodní lem: Elastický s protiskluzovou silikonovou úpravou Ostatní: Reflexní prvky Rukávy: Pogumované rukávy Složky materiálu: 86% POLYESTER; 14% ELASTANE, 92% POLYESTER; 8% ELASTANE, 100% POLYESTER Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý

Produkt Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Kilpi, je vyroben ve velikosti 46.

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý - historie ceny a dostupnosti

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý - další zajímavé produkty

Dámský cyklistický dres Kilpi MOATE-W modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?