Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki - popis produktu

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki Že jste při cyklistice ještě nevyzkoušeli merino vlnu? Kvality jednoho z nejoblíbenějších outdoorových materiálů nyní můžete poznat na horském i silničním kole. Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W díky merino vlně účinně odvádí vlhkost, nechladí a rychle schne. Všechny jeho díly jsou detailně vytvarované, dobře obepínají tělo a jsou spojeny plochými švy, které nedráždí pokožku. Samozřejmostí jsou i za jízdy dobře přístupné kapsy a prodloužený zadní díl se silikonovým potiskem. Benefity dámského merino dresu na kolo Kilpi MEARIL-W: vyrobený z funkčního úpletu ze směsi merino vlny detailně vytvarované části dresu ploché švy dělená trojitá kapsa na zádech na boku zipová kapsa na cennosti kapsy jsou dobře přístupné za jízdy prodloužený zadní díl zakončen silikonovým potiskem reflexní prvky Povrch tkaniny: RychleschnoucíTkanina: 4-směrná elasticitaStřih: RegularŠvy: JednoduchéKapsy: 2 zadní kapsy na zip, 3 zadní kapsyZipy: PlastovéLímec: Na zipSpodní lem: Elastický s protiskluzovou silikonovou úpravouSložky materiálu: 83% WOOL; 12% NYLON; 5% ELASTANE Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki

Produkt Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Kilpi, je vyroben ve velikosti 46.

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieDresy, Cyklistické dresy, Cyklistika
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki - historie ceny a dostupnosti

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki - další zajímavé produkty

Dámský cyklistický dres Kilpi MEARIL-W khaki - jak nakoupit nejvýhodnější?