Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 596 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR - popis produktu

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR Dámské zateplené kalhoty NORDBLANC CREDIT vyrobené ze softshell materiálu s příjemným mikrofleecem. Velmi pružné a pohybu přizpůsobivé, nepromokavé a větruvzdorné. Zateplené softshellové kalhoty jsou vyrobené z třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD® 10000 s microfleecem. Microfleece disponuje dokonalou termoizolací a ochranou proti profouknutí - větruvzdorností. Nabízí ochranu jako klasické nepromokavé kalhoty, ale díky strečovému materiálu a technickému zpracování jsou velmi teplé a pohodlné. SOFTSHIELD kalhoty jsou velmi oblíbené pro svoji univerzálnost, využijete je na jakékoliv zimní venkovní aktivity. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. REFLEXNÍ PRVKY Reflexní prvky mnohonásobně zvýší vaši viditelnost za šera i za tmy. VÝBAVA bezpečnostní reflexní prvky stahování nohavic SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací. Materiál: 100% polyester - SOFTSHIELD® 10000, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 10 000 g Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR

Produkt Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR patří do skupiny produktů Dámské kalhoty, je v nabídce značky Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR - parametry produktu

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské kalhoty-0,60-62034319
KategorieKalhoty, Dámské kalhoty, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR - historie ceny a dostupnosti

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR - další zajímavé produkty

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT růžové NBFPL7959_PIR - jak nakoupit nejvýhodnější?