Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 596 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO - popis produktu

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO Dámské zateplené kalhoty NORDBLANC CREDIT vyrobené ze softshell materiálu s příjemným mikrofleecem. Velmi pružné a pohybu přizpůsobivé, nepromokavé a větruvzdorné. Zateplené softshellové kalhoty jsou vyrobené z třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD® 10000 s microfleecem. Microfleece disponuje dokonalou termoizolací a ochranou proti profouknutí - větruvzdorností. Nabízí ochranu jako klasické nepromokavé kalhoty, ale díky strečovému materiálu a technickému zpracování jsou velmi teplé a pohodlné. SOFTSHIELD kalhoty jsou velmi oblíbené pro svoji univerzálnost, využijete je na jakékoliv zimní venkovní aktivity. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. REFLEXNÍ PRVKY Reflexní prvky mnohonásobně zvýší vaši viditelnost za šera i za tmy. VÝBAVA bezpečnostní reflexní prvky stahování nohavic SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací. Materiál: 100% polyester - SOFTSHIELD® 10000, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 10 000 g Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO

Produkt Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO - parametry produktu

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské kalhoty-0,60-62034319
KategorieKalhoty, Dámské kalhoty, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO - historie ceny a dostupnosti

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO - další zajímavé produkty

Dámské zateplené softshellové kalhoty NORDBLANC CREDIT modré NBFPL7959_MVO - jak nakoupit nejvýhodnější?