Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá - popis produktu

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá Popis produktu Kilpi MIMI-W jsou dámské sportovní kalhoty pro volnočasové, sportovní a outdoorové aktivity. Jsou ušité z pružného materiálu, který je rychleschnoucí, příjemně lehký a vzdušný. Široký lem v pase má stahování na tkaničku. Lemy nohavic jsou zakončeny elastickým příléhajícím lemem. Kalhoty Kilpi MIMI-W mají dvě kapsy a díky vytvarovaným švům nabízejí volnost při pohybu. Parametry Základní parametry SportTuristika a cestování, Volný čas Povrch tkaninyRychleschnoucí SpecifikaceSIBERIUM SRC SB StřihSlim SezónaJaro, Léto, PodzimDetailní parametry   Detailní parametry DruhKalhoty - outdoorové KolekceKalhoty + kraťasy + legíny. sukně Kapsy2 hlavní kapsy PohlavíŽeny Rok produktu2023 Složení materiálu 16% ELASTANE, 94% NYLON Složení materiálu 222% ELASTANE, 78% POLYESTER Kraťasy a sukně » Šortky, 3 » 4 kalhoty » Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá

Produkt Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské tepláky, patří pod značku Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Produkt Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá patří do skupiny produktů Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieKalhoty, Tepláky, Dámské kalhoty, Dámské tepláky, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá - historie ceny a dostupnosti

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá - další zajímavé produkty

Dámské tepláky Kilpi MIMI-W Tmavě šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?