Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep - popis produktu

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep DÁMSKÉ TEPLÁKY KARI TRAA NORA PANT Noste je kamkoli. Nora Pant od Kari Traa jsou univerzálně použitelné, velmi jemné a pohodlné tepláky, jen se v nich zabydlet. Ideální na volný čas a každodenní použití na tréninku i na cestách, díky úžasné sbalitelnosti, uvolněnému vzhledu, volné siluetě a funkčním materiálům. MATERIÁL A STŘIH Tento kousek bude vždy připraven k dalšímu použití.  Nastavitelný elastický pas a rovné nohavice dodávají uvolněný vzhled. V pozadí ovšem stojí rychleschnoucí a pružný materiál, který se hýbe a dýchá s Vámi. Elastické náplety u kotníků udržují nohavice na správném místě, ať děláte cokoli. DALŠÍ VYCHYTÁVKY  Rychleschnoucí měkký materiál  4 směrně pružný materiál pro volnost pohybu Nastavitelný, elastický pas  Boční kapsy Vynikající sbalitelnost Celoroční použití Tenhle kousek zkrátka musíte mít TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: Hlavní: 86 % Polyester, 14 % Elastan. Podšívka: 92 % Polyester, 8 % Elastan.    Střih: Volný, standardní pas, rovné nohavice Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep

Produkt Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep patří do skupiny produktů Dámské kalhoty, je v nabídce značky Kari Traa, velikost odpovídá označení XS v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské tepláky, patří pod značku Kari Traa, velikost odpovídá označení XS, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Produkt Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep patří do skupiny produktů Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Kari Traa, velikost odpovídá označení XS, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXS
IntrastatSpodky pánské-0,15-62071900
KategorieKalhoty, Tepláky, Dámské kalhoty, Dámské tepláky, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaKari Traa
VelikostXS
E-shopGamisport.cz

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep - historie ceny a dostupnosti

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep - další zajímavé produkty

Dámské tepláky Kari Traa Nora pant 622641, deep - jak nakoupit nejvýhodnější?