Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A - popis produktu

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A Prostě jdi tam, kam tě srdce táhne - ven, do hor, do přírody. Jen se na to dobře oblékni. Kvitegga je řada oblečení do chladného a nepříznivého počasí pro aktivity s nižší intenzitou a tudíž potřebou co nejlepší tepelné izolace. Je to jedna z nejsilnějších základních vrstev, kterou Devold nabízí. Všechny kusy jsou navíc oboustranné - stačí obrátit naruby a vybrat si, která varianta je ti v dané chvíli bližší: jemný geometrický nebo výrazný grafický vzor?  crossneck - typ výstřihu se zvýšeným překládaným krkem, který perfektně sedí a nedovolí chladu proniknout pod tričko ani v případě, že si zapomeneš nákrčník. ploché švy pro absolutní komfort raglánové rukávy pro maximální pohyblivost prodloužený zadní díl O VLNĚ vlna perfektně izoluje, pomáhá tak přirozené termoregulaci těla hřeje i vlhká, je pachuodolná, rychleschnoucí a výborně odvádí pot od těla materiál ohleduplný k životnímu prostředí a tvému zdraví: vlnu není třeba a není ani vhodné prát tak často, jako ostatní přírodní i syntetické materiály - díky lanolínu ve vlákně má samočisticí schopnost a po použití stačí nechat vyschnout a vyvětrat lze prát v pračce na vlněný program, sušit v sušicce i žehlit (vždy podle návodu na visačce) Devold dbá na welfare zvířat, produkce vlny je mulesing-free Od roku 1853 se Devold stará o úspěchy dobrodruhů na horách i pólech. Spolehni se na jejich znalosti a zkušenosti i ty. PARAMETRY Materiál: 100% merino vlna Hmotnost materiálu: 230g/m2 Vlákno: 18,7 micronu Termoprádlo » Trička dlouhý rukáv » Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A

Produkt Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A patří do skupiny produktů Dámská trička, je v nabídce značky Devold, velikost odpovídá označení 2XL v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Trička dlouhý rukáv, patří pod značku Devold, je vyroben ve velikosti 2XL, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A patří do skupiny produktů Merino trička, patří značce Devold, velikost je 2XL, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorieTrička, Tričko, Dámská trička, Trička dlouhý rukáv, Merino trička
ZnačkaDevold
Velikost2XL
E-shopGamisport.cz

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A - historie ceny a dostupnosti

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A - další zajímavé produkty

Dámské oboustranné merino tričko se stojáčkem Devold Kvitegga Crossneck GO-339-226-A-010A - jak nakoupit nejvýhodnější?