Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 996 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC - popis produktu

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC Dámské nepromokavé kalhoty NORDBLANC BOBBISH z elastického materiálu TERATEX® 10000 a fleecovou podšívkou. Outdoorové nepromokavé kalhoty z elastického materiálu TERATEX® 10000. Vyteplené jemným elastickým fleecem. Nohavice jsou ergonimicky tvarované. Kapsy jsou uzavíratelné na zip. Benefity:Prodyšné Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. VoděodolnéOdolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. ElastickéPružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. Technologie: TERATEX® 10000ELP Core Membrány označené ELP jsou specificky optimalizované pro ženskou potřebu teplotní regulace. Střední varianta špičkové řady funkčních úprav materiálů od NORDBLANC. Nepromokavý materiál, který odpuzuje vodu z povrchu látky, současně poskytuje potřebné hodnoty nepromokavosti, prodyšnosti a eliminuje průnik nárazového větru. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro běžné sportovní aktivity a každodenní použití. Výbava odvětrávání na stehnech stahování nohavic Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kalhoty, je v nabídce značky Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Produkt Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC - parametry produktu

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské kalhoty-0,60-62034319
KategorieKalhoty, Dámské kalhoty, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC - historie ceny a dostupnosti

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC - další zajímavé produkty

Dámské nepromokavé outdoorové kalhoty Bobbish NBFPL7771_MOC - jak nakoupit nejvýhodnější?