Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé - popis produktu

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé Bezešvé dámské triko anatomického střihu s vynikajícími funkčními vlastnostmi. Úžasně lehký. Díky materiálu Siltex, který obsahuje ionty stříbra, je triko vysoce antibakteriální. Anatomicky umístěné zóny zajišťují vysokou prodyšnost v partiích ze zvýšenou potivostí.Dokonalé obepnutí těla podporuje funkčnost a optimální termoregulaci. Ideální pro letní sporty. Příjemný pocit při nošení v teplých letních dnech. MATERIÁL: 90% SILTEX, 10% POLYAMIDE Termoprádlo » Trička krátký rukáv » Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé

Produkt Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé patří do skupiny produktů Dámská trička, je v nabídce značky Lasting, velikost odpovídá označení XXS/XS v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Merino trička, patří značce Lasting, velikost je XXS/XS, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé - parametry produktu

VelikostL/XL
VelikostS/M
VelikostXXS/XS
IntrastatTrika dl. Rukáv pánské + dámské-0,20-61099030
KategorieTrička, Tričko, Dámská trička, Merino trička
ZnačkaLasting
VelikostXXS/XS
E-shopGamisport.cz

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé - historie ceny a dostupnosti

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé - další zajímavé produkty

Dámské merino triko Lasting MARY 9080 černé - jak nakoupit nejvýhodnější?