Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé - popis produktu

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé Dámské nepromokavé kalhoty Kilpi ALPIN-W mají špičkové parametry pro horskou turistiku, skialpy a další outdoorové aktivity, kdy potřebujete zůstat v suchu a teple. Do role ideální ochranné vrstvy je pasuje membránový materiál SIBERIUM s vysokou voděodolností a prodyšností, který je extrémně lehký, takže kalhoty ALPIN-W snadno sbalíte i do miniaturního volného místa ve výbavou nabitém batohu. Ve velikosti 36 váží jenom 250 g. Benefity dámských kalhot Kilpi ALPIN-W:     minimální váha při zachování špičkových funkčních vlastností     voděodolný a prodyšný membránový materiál SIBERIUM     postranní celorozepínací zipy pro snadné přetažení přes turistickou obuv     všechny švy jsou podlepené     volnější střih a pas se stahováním na suchý zip     snadný přístup ke spodním kalhotám     kapsy jsou pouze přístupové ke spodním kalhotám, neobsahují kapesní váček, pro rychlý přístup do kapes spodní vrstvy     spodní lemy nohavic s protiskluzovou gumičkou Vlastnosti produktu Sport: BĚH, BĚŽKY, SKIALP, TURISTIKA A CESTOVÁNÍ Specifikace: SIBERIUM 30 000 2.5L Tkanina: 2 Střih: Wide Švy: Podlepené Zipy: Celorozepínací / Odepínací, Nylonové, Obousměrné, Voděodolné Vodní sloupec: 20000 Prodyšnost: 30000 Pás: Nastavitelný lem rukávů na suchý zip Ostatní: Pytlík pro sbalení Nohavice: Elastické, Nastavitelné Ventilační zipy: Ne Složky materiálu: 100% POLYESTER Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Produkt Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé patří do skupiny produktů Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieKalhoty, Dámské kalhoty, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé - historie ceny a dostupnosti

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé - další zajímavé produkty

Dámské membránové kalhoty Kilpi ALPIN-W černé - jak nakoupit nejvýhodnější?