Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 885 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium - popis produktu

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium Velmi kvalitní dámské žáruvzdorné grilovací rukavice ze syntetických aramidových vláken Nomex v elegantním černošedém provedení. Balení obsahuje pár rukavic. Univerzální velikost pro dámskou ručku. Novinka pro grilovací sezónu 2022. Hlavní přednosti     vysoká kvalita     ruční výroba     teplotní odolnost do 350°C (krátkodobě do 500°C)     možnost oboustranného použití     komfortní a pohodlné     optimální velikost pro dámskou ruku     poutko pro zavěšení     široké pole uplatnění (grilování, obsluha kamen a krbu, automobilový průmysl atd.)     atraktivní balení     příznivá cena - balení obsahuje pár rukavic. Vysoký stupeň ochranyPro bezpečné zavěšení rukavice po grilování slouží bavlněné poutko ve tvaru rybího hřbetu. Rukavice je vysoce funkční a vzhledově pěkná, přičemž je zároveň moderní a robustní. Tepelná ochrana (žáruvzdornost) odpovídá normě PSA (Persönlichen Schutz Ausrüstung) nařízení 2016/425 a je dle norem EN 388 a EN 407 certifikována notifikovaným zkušebním ústavem. Dle normy EN 407 je žáruodolnost rukavice dokonce na nejvyšším stupni 4 a tudíž je certifikována pro teploty do 350°C, dočasně do 500°C. Proto rukavice poslouží bezpečnému grilování za každé situace.1 velikostRukavici lze použít při grilování, stejně jako při obsluze krbových kamen, krbů, pecí, kovářských výhní a sporáků. Rukavice je k dostání v 1 velikosti pro dámskou ruku. Popis     vyrobeno ze žáruvzdorných aramidových vláken Nomex     teplotní odolnost do 350°C     vnitřní výplň: vlna 80 % /polyester 20%     oboustranné silikonové prvky pro pevný úchop     možnost oboustranného použití     praktické poutko pro zavěšení     certifikáty: PSA kat. 2, EN 388:2003, EN 407:2004, EN ISO 6941     1 velikost     barva: černo-šedá. Grilování » Doplňky ke grilům » Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium

Produkt Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské rukavice, patří pod značku Feuermeister®.

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium - parametry produktu

IntrastatGrily-14,00-73211190
KategorieRukavice, Dámské rukavice
ZnačkaFeuermeister®

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium - historie ceny a dostupnosti

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium - další zajímavé produkty

Dámské kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium - jak nakoupit nejvýhodnější?