Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL

Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL

Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL - popis produktu

Dámské vyšší klasické kalhotky VoXX® BS-002 z kolekce Bamboo Seamless underwear jsou velmi příjemné a pohodlné kalhotky vyrobené z kvalitního a silného úpletu. Hladké kalhotky mají v pase zvýšený, zdvojený, žebrovaný a bezešvý lem, klasickou boční výšku, gumičky mají založené kolem nohaviček a nepřijdou tak do kontaktu s pokožkou. Bambus rychle absorbuje a odvádí vlhkost, je rychleschnoucí. Vlákno bambusové viskózy má dlouho životnost, je hebké a příjemné na omak, odolné proti otěru a je lesklé i po opakovaném praní. Bambusová vlákna jsou přirozeně antibakteriální, a navíc mají antistatické vlastnosti. Ideální pro alergiky, na sport i běžné celodenní nošení.

Produkt Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL lze nalézt mezi produkty ve skupině Kalhotky - od značky VoXX, velikost odpovídá označení L/XL, v barvě bílá, je vyroben z materiálu 12% polyamid, 6% elastan, 82% viskoza bambus, naleznete jej v e-shopu Olšákovi.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kalhotky, patří pod značku VoXX, velikost odpovídá označení L/XL, barevná varianta je bílá, materiálové složení 12% polyamid, 6% elastan, 82% viskoza bambus, v nabídce prodejce Olšákovi.cz.

Produkt Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL patří do skupiny produktů Klasické kalhotky, vyrábí jej značka VoXX, ve velikosti L/XL, barevná varianta je bílá, materiálové provedení je 12% polyamid, 6% elastan, 82% viskoza bambus, naleznete jej v e-shopu Olšákovi.cz.

Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL - parametry produktu

BarvaBílá
VelikostL/XL
Materiál82% viskoza bambus, 12% polyamid, 6% elastan
Velikostní tabulkahttps://www.olsakovi.cz/user/documents/upload/BS_002 (1).png
KategorieKalhotky -, Kalhotky, Dámské kalhotky, Klasické kalhotky
ZnačkaVoXX
VelikostL/XL
Barvabílá
Materiál12% polyamid, 6% elastan, 82% viskoza bambus
E-shopOlšákovi.cz

Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL - historie ceny a dostupnosti

Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL - další zajímavé produkty

Dámské kalhotky - VoXX, Bamboo 002, bílá Barva: Bílá, Velikost: L/XL - jak nakoupit nejvýhodnější?