Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé - popis produktu

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé Merino vlna je skvělý funkční materiál pro outdoor. A dámské termo spodky Kilpi JANNA-W jsou ze 100% merino vlny! Hodí se pro veškeré outdoorové aktivity, lyžování nebo běžky, kdy potřebujete zůstat v suchu, teple a pohodlí. Spodky z merino vlny jsme navíc ušili plochými švy a vybavili elastickou gumou v pase pro dokonale svobodný pohyb.  Benefity merino spodků Kilpi JANNA-W:     vyrobeny ze 100% merino vlny, která odvádí pot a eliminuje nepříjemné pachy     zvýšený sed chrání záda před prochlazením     šití plochými švy nedráždí pokožku     elastická guma v pase netlačí Vlastnosti produktu Sport: LYŽOVÁNÍ, SKIALP, TURISTIKA A CESTOVÁNÍ Specifikace: MERINO WOOL Povrch tkaniny: Antibakteriální, Hřejivý Tkanina: Žerzej Střih: Slim Švy: Ploché švy Pás: Elastický lem Složky materiálu:  100% MERINO Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé

Produkt Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé patří do skupiny produktů Dámské kalhoty, je v nabídce značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské prádlo, je v nabídce značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Produkt Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé patří do skupiny produktů Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé - parametry produktu

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieKalhoty, Prádlo, Dámské kalhoty, Dámské prádlo, Dámské sportovní kalhoty, Funkční prádlo, Dámské sportovní prádlo
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé - historie ceny a dostupnosti

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé - další zajímavé produkty

Dámské funkční prádlo merino Kilpi JANNA-W černé - jak nakoupit nejvýhodnější?