Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 459 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová - popis produktu

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová Funkční sportovní kalhoty pro sport v chladném počasí, konce nohavic jsou rozepínatelné pro zvýšení praktičnosti při oblékání. Nohavice jsou zakončeny gumou se silikonovou úpravou. Kalhoty mají zadní kapsu na zip a reflexní prvky. Vyrobeny jsou z materiálu, který se získává z použitých plastů, a je zpracován na vlákno vhodné k výrobě sportovního oblečení, které příroda miluje.     Značkový materiál BLIZZARD ECO     Výborná prodyšnost     Rychlý transport potu od pokožky     U zimní varianty rozepínací konce nohavic     Zakončení gumou se silikonovou úpravou     Recyklovaný materiál, šetrný k přírodě MateriálDotsDefinitivní tečka za debatami o nejlepších sportovních kalhotách. Sensor Dots jsou k dostání hned ve dvou variantách a obě bodují výbornou prodyšností a skvělým odvodem potu. Takže dámy, vyrazíte raději běhat sněhem nebo do haly? Kalhoty » Běžecké kalhoty » Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Sensor, velikost odpovídá označení XL v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová patří do skupiny produktů Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Sensor, velikost odpovídá označení XL, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
KategorieKalhoty, Dámské kalhoty, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaSensor
VelikostXL
E-shopGamisport.cz

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová - historie ceny a dostupnosti

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová - další zajímavé produkty

Dámské funkční kalhoty Sensor Dots černá/růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?