Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé - popis produktu

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé Dámské legíny Kilpi LIGANO-W jsou ideální na běh, fitness nebo jógu. Materiál OPTI-DRY je příjemný na dotek, vysoce elastický a rychleschnoucí. Široký lem pasu, který netlačí, skrývá integrovanou kapsičku na klíče nebo peníze. Navíc na bocích jsou další dvě síťované kapsy. Síťované vsadky na stehnech slouží jednak jako dekorativní prvek ale především jako odvětrávání. Legíny LIGANO-W jsou v nabídce ve dvou atraktivních barevných kombinacích.Vlastnosti produktuSport: BĚH, FITNESS, KILPI DO MĚSTA, TURISTIKA A CESTOVÁNÍSložení: 77% POLYESTER 23% ELASTANEPovrch tkaniny: RychleschnoucíTkanina: 4-směrná elasticitaStřih: SlimŠvy: Ploché švyKapsy: 2 boční síťované kapsy, Kapsa na cennostiPás: Elastické Kalhoty » Legíny » Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé

Produkt Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé patří do skupiny produktů Dámské legíny, je v nabídce značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieLegíny, Dámské legíny
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé - historie ceny a dostupnosti

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé - další zajímavé produkty

Dámské fitnesové legíny Kilpi LIGANO-W černé - jak nakoupit nejvýhodnější?