Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001 - popis produktu

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001 V univerzální černé barvě jsou opatřeny reflexním logem Rogelli na levém stehně a členitými reflexními fragmenty na zadní straně lýtek. V pase široká guma i provázek. Kalhoty mají přední vnitřní kapsičku a vnější na zip na zadním díle. Na nohavicích jsou zipy pro snadné oblékání. Nohavice zakončují silikonové pásky. Tyto kalhoty patří díky univerzálnímu využití i barevnosti k nejprodávanějším modelům běžecké kolekce Rogelli. Materiál: Dynacool brushed Použití: volný čas-jogging, turistika-outdoor, běh, běžky, univerzální, atletika Roční období: jaro, podzim, zima Barva: černá Druh: dámské oblečení Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001

Produkt Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001 patří do skupiny produktů Dámské kalhoty, je v nabídce značky Rogelli, velikost odpovídá označení 2XL.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Rogelli, velikost odpovídá označení 2XL.

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001 - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorieKalhoty, Dámské kalhoty, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaRogelli
Velikost2XL

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001 - historie ceny a dostupnosti

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001 - další zajímavé produkty

Dámské běžecké kalhoty Rogelli ANDERSON 801.001 - jak nakoupit nejvýhodnější?