Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá - popis produktu

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá Sukně není jenom módní oblečení. Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W vám poslouží jako funkční, ochranná vrstva proti chladu a mrazu na skialpech, běžkách a díky lehké konstrukci lze přibalit do každého batohu. Vnitřní syntetická výplň PRIMALOFT v lepených komorách je hřejivá a v porovnání s peřím lépe odolává vodě. Vnější materiál jsme navíc ošetřili voděodpudivým zátěrem DWR. Snadné nošení zajišťuje elastická guma v pase s neklouzavým silikonovým potiskem.Vlastnosti produktu: Barva: Černá Výplň: Primaloft Pohlaví: Ženy Sport: BĚH, BĚŽKY, SKIALP, TURISTIKA A CESTOVÁNÍ Specifikace: PRIMALOFT, SIBERIUM DWR WB Povrch tkaniny: Vodoodpudivé Střih: Slim Švy: Lepené komory Pás: Elastické Složky materiálu: 100% NYLON, 100% POLYESTER Kraťasy a sukně » Sukně, šaty » Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá

Produkt Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá patří do skupiny produktů Dámské oblečení, patří značce Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské šaty, patří značce Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Produkt Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sukně od značky Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieDámské oblečení, Sukně, Dámské šaty, Dámské sukně
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá - historie ceny a dostupnosti

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá - další zajímavé produkty

Dámská zateplená sukně Kilpi LIAN-W černá - jak nakoupit nejvýhodnější?