Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE

Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE

Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 894 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE - popis produktu

Originální design podprsenky V-4070 DAUPHINE Axami přiláká všechny oči na krásné spodní prádlo. Push-up podprsenka v černo béžové barvě. Světle béžový podklad zdobí černá výšivka, spodní část košíčků je ozdobena černým a béžovým tylem. Zaoblená část košíčků, pomocí tylu krásně vyzvedne vaše poprsí. Střed podprsenky zdobí tylová květina ve dvou barvách, která působí velmi elegantně a stylově. Tento luxusní model je vhodný na romantické večery, ale i na běžné nošení pro náročné ženy. Ideální do soupravy s tangy V-4078 nebo kalhotkami V-4073, V4076 (vyšší pas). Kolekce Cour d´Amour.

Produkt Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE patří do skupiny produktů Spodní prádlo od značky AXAMI, je vyroben ve velikosti 80/D, naleznete ho u prodejce Amiatex.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Spodní prádlo -, patří pod značku AXAMI, je vyroben ve velikosti 80/D, v nabídce prodejce Amiatex.cz.

Produkt Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE patří do skupiny produktů Dámské podprsenky, patří značce AXAMI, velikost odpovídá označení 80/D, naleznete ho u prodejce Amiatex.cz.

Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE - parametry produktu

Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE - historie ceny a dostupnosti

Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE - další zajímavé produkty

Dámská podprsenka V-4070 DAUPHINE - jak nakoupit nejvýhodnější?