Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá - popis produktu

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W vás překvapí hlavně svojí pohodlností a lehkostí. Použita konstrukce lepených švů, která eliminuje ztrátu peří a zároveň snižuje hmotnost bundy. Celorozepínací bunda s vysokým límcem, dvěma zipovými kapsami a stahováním spodního lemu na gumičku. Kvalitní výplň z husího peří je ideální izolační vrstvou do chladného, větrného počasí - bundu můžete použít jako hřejivou vrstvu pod hardshellovou bundu, nebo jako vrchní vrstvu v suchém, zimním počasí. Celková hmotnost bundy ve vel. 36 je jenom 240g, plnivost peří 650 CUIN, lehce ji sbalíte do pytlíku, který je součástí. Na výběr z více barevných variant. Dodržujte instrukce uvedeny na ošetřovací etiketě pro správné praní a uskladňování.Výplň z husího nebo kachního peří může obsahovat tmavé pírka, které nejsou závadou a důvodem k reklamaci.Vlastnosti produktu Výplň: Down 90/10 Sezóna: FALL Pohlaví: Ženy Sport: SKIALP, TURISTIKA A CESTOVÁNÍ Specifikace: SIBERIUM DWR WB Složení: 100% POLYAMIDE Povrch tkaniny: Vodoodpudivé Tkanina: Plátnová vazba Střih: Slim Švy: Lepené komory Kapsy: 2 hlavní kapsy na zip Zipy: Nylonové Límec: Vysoký límec Manžety: Elastické Spodní lem: Nastavitelný pomocí elastické gumičky Ostatní: Reflexní prvky Bundy » Outdoorové bundy » Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá

Produkt Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá patří do skupiny produktů Dámské bundy, patří značce Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieBundy, Dámské bundy
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá - historie ceny a dostupnosti

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá - další zajímavé produkty

Dámská péřová bunda Kilpi PAPILON-W modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?