Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 116 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ - popis produktu

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ Dámská outdoorová sukně s vnitřními šortkami NORDBLANC SPROUT z velmi lehkého materiálu s rychleschnoucí úpravou DRYFOR®.Sukně s šortkami v jednom, šortková sukně nebo ještě jednodušeji - skorts. Sukně má uvnitř všité šortky, které oceníte v létě především při sportování nebo trekingu, když nechcete, aby vám bylo vidět pod sukni. :-) Je vyrobena z pružného a lehkého materiálu, čili vám nebude bránit v pohybu a téměř ji na sobě neucítíte. Je velmi pohodlá, lehká, prodyšná a díky technologii DRYFOR® i rychleschnoucí.Benefity:ProdyšnéPomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.RychleschnoucíVstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.Nízká váhaOdlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu.ElastickéPružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.UV ochranaPoužitý materiál filtruje sluneční UV paprsky a chrání vaší kůži před jejich škodlivým vlivem.Technologie:    DRYFOR®    Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty. Kraťasy a sukně » Sukně, šaty » Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ

Produkt Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské šaty, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské sukně od značky Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Produkt Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ patří do skupiny produktů Dámské šortky, je v nabídce značky Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské kalhoty-0,60-62034319
KategorieZelenina, Šortky, Sukně, Dámské šaty, Dámské sukně, Dámské šortky
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ - historie ceny a dostupnosti

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ - další zajímavé produkty

Dámská outdoorová šortko-sukně Nordblanc Sprout zelená NBSSL7632_PAZ - jak nakoupit nejvýhodnější?